Care sunt beneficiile unei mini narghilele?

beneficiile mini narghilelelor

Care sunt beneficiile unei mini narghilele?

Beneficiile unei mini narghilele

Fumatul la narghilea este întotdeauna o modalitate perfectă de a te relaxa și de a sta la o șuetă cu prietenii. Momentele și   conversațiile uimitoare din timpul unei sesiuni de narghilea devin amintiri extraordinare.

Cu toate acestea, vine un moment în care îți dorești să fumezi  narghilea rapid, oriunde te afli. Într-o astfel de situație, cea mai bună alegere este mini narghileaua electronică care, spre deosebire de cea clasică, e mică și încape perfect în buzunar, dându-ți șansa să te bucuri de ea rapid, oriunde te afli.

Între mini narghileaua electronică și narghileaua clasică există clar diferențe vizibile. Ce altceva mai deosebește aceste două produse? Care este diferența dintre o narghilea clasică și o mini narghilea electronică? Care sunt beneficiile lor? Îți vom spune în cele ce urmează.

functionalitatea narghilelelor

Narghilea clasică vs mini narghilea portabilă (electronică)- funcționalitate

Dacă comparăm cele două tipuri de narghilele, prima diferență care trebuie remarcată este modul în care funcționează cele două produse. Ambele sunt create pentru a oferi fumătorilor  o experiență excepțională de fumat narghilea, dar există diferențe cheie între cele două care le deosebesc.

Cum funcționează o narghilea clasică?

După cum probabil că sigur știi, o narghilea dispune de o serie de componente, precum:

  • Creuzet
  • Cupolă
  • Furtun flexibil
  • Supapă de purjare
  • Bază
  • Scrumieră
  • Coloană și garnituri

Aceste componente conlucrează pentru arderea tutunului de narghilea și pentru a crea vapori denși pe măsură ce inhalezi din narghilea.

Baza narghilelei este umplută cu apă pentru a scufunda partea de jos a coloanei, în timp ce creuzetul este folosit pentru punerea tutunului.

Totodată, folia de aluminiu pentru narghilea asigură transferul de căldură și previne arderea tutunului sau a aromei. De asemenea, cărbunele fierbinte încălzește tutunul, pasta sau pietrele aromate pentru narghilea (ce preferi să folosești) astfel încât să se producă vapori. Pe măsură ce  se încălzește, fumătorul inhalează vaporii prin furtunul care atrage căldura, ceea ce ajută la accelerarea procesului de ardere. Urmează apoi formarea norilor denși și plini de aromă. Astfel, narghileaua creează o experiență plăcută de fumat pentru toți adepții ei.

cum functioneaza o narghilea clasica

Cum funcționează o mini narghilea electronică?

În comparație cu narghileaua clasică, o mini narghilea electronică arată aproape ca o țigară electronică. Uneori, la prima vedere, oamenii nu pot face diferența dintre cele două. O narghilea electronică dispune de baterie și de un lichid special folosit pentru producerea de vapori. Diferă de țigara electronică prin faptul că nu trebuie să apeși pe un buton pentru producerea vaporilor.

diversitate mare de mini narghilele

Narghilea clasică vs mini narghilea electronică – Experiența

Narghilea clasică

Pentru a fuma narghilea clasică ai nevoie, după cum ți-am spus mai sus, de cărbune pentru narghilea, de tutun, pastă sau pietre aromate pentru narghilea, folie de narghilea, un dispozitiv de gestionare a căldurii și, cel mai important, o narghilea. Cu aceste produse, te vei putea bucura de o sesiune de fumat pe îndelete, singur sau cu prietenii.

O sesiune de fumat narghilea poate dura de la 30 de minute la 2 ore sau mai mult. Asta înseamnă că vei petrece mult timp lângă narghilea și cu oamenii din jurul tău. Este clar că experiența tradițională de fumat narghilea se referă la comuniunea și legătura care se creează pe parcursul sesiunii de fumat.

narghilea conventionala

Mini narghilea electronică

Mini narghileaua electronică produce și ea tot vapori, dar sesiunea de fumat este mult mai rapidă și poate avea loc oriunde te afli. Aceasta poate dura de la 5 minute la 20 de minute, depinde de tine. Atâta timp cât ai o mini narghilea electronică și timp pentru fumat, nimic nu trebuie să împiedice să te relaxezi.

Beneficiile unei narghilele clasice

Dacă vrei să fumezi narghilea clasică înseamnă că îți place să te bucuri de sesiuni de fumat cu durată destul de mare. Dacă faci parte dintre cei cărora le place să se relaxeze stând alături de prieteni câteva ore bune, narghileaua clasică este perfectă pentru tine.

narghilea clasica

Beneficiile unei mini narghilele electronice

Dacă îți plac sesiunile de fumat rapide, folosirea unei mini narghilele electronice este cea mai bună soluție pentru tine. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la pregătirea narghilelei sau la procesul de curățare de după terminarea sesiunii de fumat.

Dacă îți place simplitatea și comoditatea, o mini narghilea electronică este opțiunea cea mai bună pentru tine.

mini narghilea portabila

Fiindcă nu necesită pregătire anterioară, este foarte ușor de utilizat. În formă de țigară, care vaporizează un lichid aromat, este pregătită de utilizare oricând.

Discretă, compactă, portabilă, ușor de transportat în buzunar sau în poșetă, poate fi utilzată oriunde mergi. Pe de altă parte, întrucât este mică și produce vapori care se disipează rapid, nu atrage prea mult atenția asupra sa.

 Ce tipuri de mini narghilele electronice există?

În prezent, pe piață există o gamă variată de mini narghilele electronice dintre care poți alege. Noi însă îți recomandăm cele 2 sortimente disponibile pe site, mini narghileaua electronică cu nicotină Flix și VAPP.

De unică folosință, cu o capacitate de 400 sau 700 pufuri, este narghileaua perfectă pentru acele momente în care simți nevoia să fumezi ceva inedit. Cu o concentrație de nicotină de 20 mg/ml, este partenera ideală în călătorie și nu numai.

Și asta nu e tot. Pentru o distracție pe cinste, pe site îți punem la dispoziție o diversitate mare de arome. Tutun,  căpșuni și kiwi, ananas, piersici, banane, mango, mentă, mere, fructe de pădure, afine răcoritoare și penene roșu sunt doar câteva arome irezistibile care așteaptă să le alegi și să le încerci.

mini narghilea vapp

De asemenea, dacă preferi o mini narghilea electronică fără nicotină, îți punem la dispoziție mini narghileaua Minesota, cu o capacitate de 700 pufuri și 12 arome la fel de irezistibile ca și cele de la Flix.

Ce spui, ești pregătit să începi distracția cu ajutorul unei mini narghilele electronice Flix sau Minesota?

mini narghilea minesota

Etichete , ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro