Livrarea Produselor

OFERIM transport gratuit la comanda de minim 50 lei prin Urgent Cargus si Posta Romana – la alegerea clientului ­čÖé

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul serviciilor de Curierat Rapid si Posta Romana.

Aveti optiune de a selecta doua servicii de curierat :

-Po╚Öta Rom├ón─â — cost 10 lei TVA inclus, timp de livrare de la 2 zile la 4 zile lucratoare

-Urgent Cargus — cost 13 lei TVA inclus, timp de livrare de la 24 h la 48 h lucratoare

Comenzile preluate zilnic pana in ora 15:00 vor fi expediate in ziua curenta, exceptie fac zilele de Sambata, Duminica zile in care nu se livreaza colete !

Narghile.ro se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 24 de ore lucratoare de la data efectuarii fiecarei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

Clientul/Cumparatorul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin unul sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de comanda atribuit de catre vanzator. In cazul in care clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre serviciile de Curierat Rapid si Posta Romana, a numarului comenzii. Nici o cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorata daca clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.


Toate preturile contin TVA ANPC

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializeaz─â diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul d─âuneaz─â grav s─ân─ât─â╚Ťii.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro