Ghid pentru fumatul de narghilea

Ghid pentru fumatul de narghilea

Fumatul de narghilea este o tehnică de fumat care, în ultimii ani, s-a răspândit în toată Europa. În prezent, există mulți oameni care fumează narghilea în propriile case, dar și oameni care se bucură de ea în diverse localuri specializate în fumatul la narghilea.

Cu toate acestea, narghileaua poate fi un obiect complex de înțeles pentru cei care nu au experiență cu ea. Cum funcționează? Care este secretul folosirii lichidelor în partea inferioară a vasului acesteia? Sunt întrebări pe care și le pun des cei care abia descoperă fumatul la narghilea.

Dacă ți-ai cumpărat recent o narghilea și vrei să te bucuri de ea împreună cu cei dragi, îți vom spune cum funcționează și cum o poți folosi în mod corect.

Este important să știi cum funcționează și cum să fumezi corect narghilea. În felul acesta, poți profita la maximum de ea. Iată, așadar, câteva dintre principalele aspecte pe care este indicat să le iei în considerare și câteva dintre cele mai interesante sfaturi despre cum funcționează o narghilea:

Cum funcționează o narghilea

Funcționarea unei narghilele este, teoretic, destul de simplă. Funcționează într-un mod foarte asemănător cu o pipă. Pui tutun Haifa, de exemplu, în creuzet, care va arde datorită sursei de căldură produse și tragerii și inhalării fumului.

Cu toate acestea, în cazul narghilelor intră în joc și alte lucruri, precum apa, care nu este folosită în alte sisteme de fumat. Datorită acestui fapt, narghileaua se diferențiază clar de fumatul de pipă sau de trabuc.

cum sa fumezi narghilea

Cum funcționează narghileaua?

După cum am spus mai sus, pui tutun sau pietre aromate Bigg Ice Rockz în creuzetul pe care îl acoperi cu o folie de aluminiu perforată pe care așezi cărbune încins. La inhalarea fumului se realizează o diferență de densitate care aprinde cărbunele, apoi fumul coboară pe furtun spre vasul cu apă.

Odată ajuns la bază, fumul se amestecă cu apa, iar temperatura sa scade rapid. Datorită acestui fapt, densitatea fumului crește și mai mult, generând acei nori caracteristici cu care sunt atât de obișnuiți fumătorii de narghilea. Odată inhalat fumul, ai șansa să te bucuri de aroma minunată a tutunului sau a pastei, dacă în loc de tutun vei folosi pasta narghilea Hookah Squeeze.

Cum să fumezi corect narghilea

După cum poți observa, narghileaua funcționează foarte simplu. Cu toate acestea, este bine să ții cont de o serie de sfaturi pentru a avea parte de o experiență de fumat narghilea deosebită.

De exemplu, fumătorii de narghilea cu vechime consideră că este bine să adaugi cuburi de gheață în apă. În acest fel, fumul va fi mult mai rece atunci când ajunge pe furtun și acea diferență îi va crește și mai mult densitatea.

De asemenea, este important să pui suficientă apă în vas, pentru ca fumul să intre în contact cu apa. În cele din urmă, ai grijă să nu inhalezi prea repede fumul. Narghileaua se fumează încet. Dacă inhalezi prea repede fumul, cărbunele se va încinge prea mult și va arde tutunul.

Acestea sunt principalele sfaturi și informații despre cum funcționează o narghilea și cum să te bucuri de ea. Sunt sfaturi potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei care se consideră experți în arta fumatului la narghilea.

Prin urmare, îți recomandăm să ții cont de ele pentru a avea parte de o experiență extraordinară de fiecare dată când vrei să te relaxezi.

ghid utilizare narghilea

Etichete , ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

Lasă un răspuns

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro