Retur produse

Puteti sa returnati produsul fara nici o explicatie in termen de 14 zile calendaristice.

Conditii care trebuie indeplinite pentru returul unui produs:

  • produsele trebuie returnate intr-o stare in care se mai pot vinde ca si noi sau resigilate,
  • produsele desigilate precum, arome/pietre narghilea, tutun de narghilea, pasta narghilea, carbuni narghilea sau orice alt produs care se livreaza in pachet sigilat (set) nu se poat returna. Motiv – produsele care fac parte dintr-un set sau produsele sigilate de producator (tutun, arome/pietre, pasta, carbuni narghilea) nu se pot revinde ca produse resigilate!
  • daca produsele returnate sunt intr-o stare in care nu se mai pot vinde, vom reexpedia produsele pe cheltuiala clientului (cu notificare prealabila pe mail si telefonic), fara a returna plata pana la solutionare.
  • Important! NU acceptam returul daca produsul se preda la curier in ambalajul original fara protectie in cutie de carton! Va rugam pregatiti narghileaua si produsele pe care doriti sa le returnati excat cum ati primit comanda de la noi: cutie de carton, folie cu bule, FRAGIL pe colet!

Pasii de urmat pentru returnarea unui produs sunt:

1. Trimiteti un email la adresa [email protected] pentru a anunta returul. Acest email trebuie sa contina:

– nume si prenume

– numarul comenzii si a facturii fiscale

– adresa de ridicare a coletului si un numar de contact

– produsul/produsele pe care doriti sa le returnati

– un cont bancar in care se vor restituii banii (24 caractere)

Veti primi confirmare din partea noastra in termen de 3 zile.

2. Dupa ce primiti raspuns la email-ul trimis ambalati produsele pe care doriti sa le returnati.

In urma cererii de retur, narghile.ro va returna numai in contul IBAN furnizat la trimiterea cererii, valoare integrala a produselor returnate.

Returul este suportat de client!

OUG 34/2014 privind protectia consumatotilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Art. 8 ”In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator in conditiile Art.7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor.Returnarea banilor se face in maxim 10 zile lucratoare.”

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro