Narghilea cu 2 furtunuri

Narghilea cu 2 furtunuri - Vezi oferta de produse

Narghilele cu 2 furtunuri pentru experiente memorabile alaturi de prieteni

Ai nevoie de o narghilea pe care sa o utilizezi cu usurinta atunci cand te intalnesti cu prietenii tai? Atunci te afli in locul potrivit, intrucat in magazinul nostru gasesti narghilea cu doua furtunuri, narghilea cu 1 furtun, narghilea cu 3 furtunuri, cat si narghilea cu 4 furtuni. Pentru a face cea mai buna alegere, trebuie sa tii cont de nevoile pe care le ai si de numarul de persoane care se aduna in serile pe care le petreceti impreuna.

Avand la dispozitie instructiunile de montaj si accesoriile necesare, folosirea narghilelor cu doua iesiri nu este complicata, nici daca experimentezi pentru prima data un astfel de produs.

Narghilele cu doua furtunuri intr-o varietate de culori si dimensiuni

Un produs foarte apreciat din aceasta categorie este si narghileaua egipteana, care este confectionata manual in Egipt si care dispune de furtun de 150 cm. Indiferent daca ai nevoie de narghilele cu doua furtunuri pentru o seara cu prietenii sau pentru business-ul tau, pe narghile.ro ai la dispozitie o gama larga de produse. Furtunurile narghilelelor sunt suficient de lungi pentru a eficientiza procesul de utilizare, in timp ce inaltimea acestora difera de la un model la altul, astfel incat, consumatorii sa aleaga exact ceea ce isi doresc. In plus, atat narghileaua pentru doua persoane, cat si celelalte modele au un pret avantajos si accesibil pentru toate buzunarele. Descopera produsele noastre si fa achzitii inteligente care sa te ajute sa te destinzi atunci cand simti nevoia!

Narghilea cu 2 furtunuri - 31 produse

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro