Tutunul de narghilea Marif

tutun de narghilea marif

Tutunul de narghilea Marif, un produs aromat pentru o experiență unică

Îți dorești să ai parte de o experiență unică în timp ce fumezi narghilea? Pentru a-ți atinge obiectivul, trebuie să știi că alegerea tutunului potrivit este unul dintre cei mai importanți pași.

Din acest motiv, îți recomandăm să optezi pentru tutunul de narghilea Marif, un tutun aromat, perfect pentru o experiență unică de fumat. Însă, înainte de a-ți spune care sunt sortimentele de tutun Marif pe care merită să le încerci, îți vom spune ce este mai exact tutunul de narghilea.

tutun pentru narghilea marif

Ce este tutunul de narghilea

Tutunul de narghilea există de mult timp și a evoluat permanent. Din acest motiv, tutunul de narghilea vine în multe forme și tipuri diferite.

Tutunul de narghilea a început să fie produs din frunze simple de tutun amestecate cu fructe și miere. Acest amestec era apoi afumat într-o narghilea (așa cum o știm noi astăzi), dar cărbunele era plasat direct deasupra tutunului.

Tutunul era ars și nu încălzit așa cum se procedează acum. Acest tip de fumat este încă prezent în țările arabe tradiționale, dar este diferit de fumatul de narghilea actual. Fumul este mai degrabă dulce și are aromă de fructe. Dar, cum s-a descoperit că glicerina poate produce o mulțime de vapori, dar conține prea multă apă, cărbunele neputând fi pus direct pe tutun, a luat naștere cunoscutul mod de a fuma narghilea, în care tutunul este pus în creuzet și încălzit doar indirect.

Diferitele mărci de tutun și-au dezvoltat propriile metode și rețete pentru producerea tutunului de narghilea.

În plus, modul în care este tratat tutunul este adesea un secret bine păzit, deoarece afectează gustul și experiența fumatului. Unele mărci se concentrează mai mult pe o aromă puternică de tutun și un conținut ridicat de nicotină. Marif este marca unde  prioritățile sunt să sublinieze aromele fructate ale tutunului.

tutun pentru narghilea cu nicotina marif

Tutun pentru narghilea Marif

Marif este o marcă de tutun de narghilea cu conținut scăzut de nicotină, realizat în cel mai sofisticat stil european. Marif a pătruns în lumea magică a fumatului de narghilea pentru a surprinde fumătorul cu o experiență reală și unică.

Îmbină tradiția veche de secole și noutatea prin ingredientele sale de înaltă calitate, atent selecționate. Tutunul Virginia, a cărui capacitate mare de absorbție a melasei și culoarea sa caracteristică de chihlimbar, contribuie la crearea unei combinații perfecte de arome unice și proaspete.

Tutunul pentru narghilea Marif este fabricat din frunze de tutun blonde de înalta calitate. Totodată, este rezistent la căldură dând șansa fumătorului să aibă parte de o experiență de fumat aparte. Mai exact, de o sesiune de 60 de minute de fumat în care simțurile sale sunt răsfățate cu esențe bine echilibrate și arome clasice, dar foarte asemănătoare cu esențele reale.

Pe de altă parte, în acest sezon estival oferă tuturor celor cărora le place să fumeze narghilea o alternativă minunată, cu arome de fructe.

Marif a sosit în România pentru a rămâne și a încânta fumătorii de narghilea cu tutunul său de înaltă calitate ce îmbină stilul european cu cel tradițional.

marif tutun pentru narghilea

În această vară ai șansa de a te bucura de o explozie de aromă și nori imenși de fum cu tutunul aromat pentru narghilea marca Marif, cu arome de fructe.

 Pe Narghile.ro te așteaptă trei arome fructate minunate:

  • Tutun Narghilea Marif Double A (2 mere) – un gust clasic de măr verde și mărul roșu pentru o experiență diferită.
  • Tutun Narghilea Marif Mixed F ( fructe de pădure) – o bombă explozivă care revoluționează simțurile datorită aromelor fructelor suculente precum mere, prune, pere și fructe de pădure. Echilibrul perfect.
  • Tutun Narghilea Marif WMC (pepene roșu și mentă) – aromă răcoritoare și tropicală de mentă și pene roșu.

Ce spui, ești pregătit de experiența unică pe care ți-o poate oferi tutunul de narghilea Marif? Acestea vin ambalate într-o cutie de 50g care conține două pungi metalice de 25g perfect sigilate pentru a-i garanta prospețimea.

Etichete , ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

Lasă un răspuns

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro