Tot ce trebuie să știi despre pasta de narghilea Hookah Squeeze

Dacă faci parte dintre cei cărora le place să fumeze narghilea sau dintre cei care abia au descoperit-o, cu siguranță vrei să afli mai multe informații despre ea. În acest articol îți voi dezvălui tot ce trebuie să afli despre pasta pentru narghilea Hookah Squeeze. Mai exact, despre cum este produsă această pastă, care este scopul său și care sunt aromele de care te poți bucura ori de câte ori simți nevoia să fumezi narghilea.

Din ce este produsă pasta de narghilea?

Pasta de narghilea  Hookah Squeeze nu este un cocktail de nenumărați aditivi, ci conține exact patru ingrediente atent selectate: un amestec complet natural de minerale ca substrat, glicerină pur vegetală din Bavaria cu scopul de a dezvolta un fum uluitor, arome de fum de înaltă calitate, speciale pentru o intensitate și un gust de lungă durată și puțin colorant alimentar pentru aspect.

La fel ca în cazul binecunoscutelor pietre cu aburi (Hookah Breeze, Shiazo, IceRockz etc.) sau a e-țigărilor, nu există vreo combustie (țigara) sau ardere (pipa cu apă pentru tutun) atunci când te bucuri de narghilea.  Doar glicerina și aroma se evaporă, pasta bogată în minerale rămâne complet neafectată de încălzire.

De ce să alegi mereu pasta?

Nu am putut înțelege de ce pentru o lungă perioadă de timp – dar atunci când este utilizată corect, pasta de narghilea Hookah Squeeze adesea se fumează mult mai bine și are un gust mai intens, mai slab, mai pur și, mai ales, de mai lungă durată decât tutunul Shisha. Există, de asemenea, avantaje deosebite atunci când amesteci diferite arome – Hookah Squeeze este mult mai ușor de dozat! Și cantitatea de care ai nevoie pentru o sesiune de fumat de 45 de minute este de aproximativ 5g.

De asemenea, tutunul este foarte scump și de multe ori dificil de manipulat pentru mulți începători. În plus, tutunul Shisha a încetat de mult să fie un „trend al tineretului” – odată cu maturitatea crescândă, mulți fumători devin și mai conștienți de sănătate. Este important ca Hookah Squeeze să nu fie descris în niciun fel drept „sănătos”, deoarece orice absorbție de arome artificiale și inhalarea aburului generat de glicerină nu sunt cel puțin benefice pentru organismul uman, adică nu sunt sănătoase. Cu toate acestea,  folosind Hookah Squeeze, nu inhalezi nicotina dăunătoare conținută de tutun, care este una dintre substanțele cu cel mai mare potențial de dependență. În ciuda tuturor avantajelor față de fumatul produselor din tutun, pasta de narghilea Hookah Squeeze trebuie consumată în mod conștient ca orice aliment de lux.

Cu toate acestea, îți pot spune că pasta de narghilea Hookah Squeeze, atunci când este utilizată corect, minimizează riscul de afectare a sănătății în comparație cu fumatul de tutun de narghilea normal. În plus, Hookah Squeeze este un produs fabricat cu conștiinciozitate în Germania, sub control strict și constant al calității… În aceste condiții, nu știu dacă mai pot adăuga ceva în afară de faptul că poți încerca nenumărate arome extrem de interesante… 😉

 

Arome pastă pentru narghilea Hookah Squeeze

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Arctic ice

Un gust ca o respirație adâncă pe coastele înghețate ale Groenlandei sub soare luminos!

O adiere ușor dulce de ghețar cu o notă de mentă îți împrospătează gâtul și căile respiratorii într-un mod plăcut și delicios.

Atunci când folosești Arctic Ice te simți ca și cum ai inspira adânc pe țărmurile înghețate ale Groenlandei într-o zi luminoasă și însorită. O briză ușor dulce asemănătoare ghețarului, cu o notă de mentă, îți va îngheța gâtul într-un mod cu adevărat răcoritor.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Banana

Un gust de banane cremoase, precum bomboanele și o bază sau ingredient perfect pentru o salată de fructe shisha.

Hookah Squeeze Banana este o experiență exotică, intensă pentru iubitorii de fructe!

Gust cremos, de bomboane cu banane, care oferă un plus sau o bază perfectă pentru o „salată de fructe” și poate fi amestecat bine cu multe alte arome. Această pastă bogată și îndrăzneață produce o experiență de fumat supremă, pentru iubitorii de fructe.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Bavarian blue

Se știe că cerul de peste Bavaria este extrem de albastru! Acesta este motivul pentru care acest gust urban este dedicat mediului care îi inspiră pe bavarezi în fiecare zi să facă lucruri precum Hookah Squeeze.

Lăsând glumă deoparte, îți pot spune că albastru bavarez are un gust de afine dulci și proaspăt de mentă.

Este cunoscut faptul că cerul de peste Bavaria este de un albastru profund aparte. De aceea, bavarezii au dedicat această aromă specială bavariană mediului lor de zi cu zi și conținutului său care i-a inspirat să creeze pasta de marghilea Hookah Squeeze. Serios, această combinație de aromă extrem de intensă de afine cu o notă de mentă este alegerea perfectă pentru persoanele curioase. Dacă faci parte dintre ele…este alegerea perfectă pentru tine.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Blueberry

Dulceața predominantă și nota ușor acrișoară fac din pasta de narghilea Hookah Squeeze Blueberry o opțiune cu un gust delicios și interesant de afine.

Dulceața predominantă, combinată cu o notă ușor acrișoară, transformă pasta de narghilea Hookah Squeeze Blueberry într-o aromă de afine autentică, interesantă și gustoasă.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Cherry

Hookah Squeeze Cherry are un gust dulce pentru iubitorii de shisha! Extrem de fructat, dulce și intens.

Hookah Squeeze Cherry este prima alegere pentru fumătorii de narghilea care preferă aromele dulci. Este o aromă extrem de fructată, dulce și intensă.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Choco Coco

De fapt, vrei să o pui pe pâine sau să mănânci imediat. Dulce, asemănătoare cu ciocolata cu lapte cu un gust natural, amar de nucă de cocos.

Este foarte tentant să o ungi pe chifla de dimineață sau să o mesteci imediat.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Frogger

Sărută broasca și se va transforma într-un gust minunat! Castravetele este combinat cu aroma clasică de strugure și menta și devine pasta de narghilea Hookah Squeeze Frogger! O combinație armonioasă de castraveți proaspeți și incredibil de plăcuți, cu struguri albi și mentă răcoritoare.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze  Grapefruit

Hookah Squeeze 

Grapefruit este o aromă fructată și revigorantă, ușor acrișoară, cu un gust ca al sucului de grapefruit proaspăt stors. Se combină perfect în special cu aromele foarte dulci.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Green Apple

Un măr verde ușor acru, care are un gust foarte bun în combinație cu arome de fructe dulci. Este o alternativă fumabilă pentru cei cărora le plac dulciurile. Când este consumată ca atare completează bomboanele cu aromă de mere.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze   Hazelnut

Alune naturale cu o aromă fină prăjită combinată cu un gust delicios de vanilie dulce cremoasă. O aromă de primă clasă!

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Icefruit

Icefruit a intrat pe piață în 2014 și a fost o creație absolută nouă ca și gust pentru narghilele orientale. Prospețimea plăcută și edificatoare a gheții reci, învăluită în aburi denși, cu o notă fructată ușor pătrunzătoare. Sună de neimaginat? Este. Prin urmare, pur și simplu trebuie să încerci Icefruit.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Lemon

Miroase a dulciuri binecunoscute, are un gust impresionant! Lămâie proaspătă, intensă și naturală – perfect miscibilă cu toate aromele imaginabile. Și, desigur, și clasică, doar cu puțină mentă, un adevărat deliciu!

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Mango

Vara, soare, răsărit! Întinde-te pe spate și bucură-te de un mango fructat, copt și dulce. Are un gust cu adevărat natural, plăcut și intens, iar mirosul doar se degajă…

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Passion fruit

Fructele pasiunii! Și aroma Hookah Squeeze a fructelor pasiunii stoarse. Un gust fascinant, bine definit, de lungă durată,  foarte dulce și foarte intens.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Mint

Hookah Squeeze Mint este o aromă de mentă echilibrată, foarte proaspătă și inspirată de mentol, care răcește și revigorează atât folosită ca atare, cât și în amestecuri.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Mintberry

Un gust de pădure foarte plăcut, ușor fructat, acoperit complet de menta răcoroasă, extrem de intensă. O aromă extraordinară și plăcută de fructe sălbatice. Un gust răcoritor și intens de mentol.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Orange

Portocala în forma sa cea mai pură. O aromă proaspătă și plăcut fructată, dulce-acrișoară și spumoasă.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Peach

Un gust dulce delicat, dar echilibrat, îndrăzneț, natural, discret. Asta vei simți doar dacă încerci Hookah Squeeze Peach.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Pink Passion

Pasionat de dulce cu o notă acidă intensă – Hookah Squeeze Pink Passion are un gust excepțional de exotic, plăcut fructat, amintind puțin de fructele pasiunii în varianta naturală. Este păcat să nu te bucuri de acest gust exotic care se apropie cât mai mult de realitate.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Raspberry

Zmeura dulce, efervescentă, sclipitoare, care prin dezvoltarea sa minunată de gust va convinge orice iubitor de fructe…inclusiv pe tine.

Zmeura dulce seamănă într-adevăr cu șerbetul de zmeură. Această aromă  minunată, cu siguranță te va cuceri.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Strawberry

O bombă cu fructe oferită de Hookah Squeeze Strawberry! Aromă de căpșuni coapte, o aromă fructată, proaspătă, dulce, care îți lasă gura apă dacă o miroși de departe. Stomacul tău va mai vrea doar dacă vei gusta o dată această aromă.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Sweet Melon

Hookah Squeeze Sweet Melon este un pepene Cantaloupe suculent, foarte bine copt, al cărui gust intens, tropical și de lungă durată declanșează un foc de artificii pe limbă. S-ar încadra perfect în shisha pe o plajă albă lângă mare…

Pepenele dulce Cantaloupe suculent și copt va trimite fluxuri de aromă tropicală peste papilele gustative. Grozav pentru experiențe de shisha exotice.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Two Apples

O aromă de măr care are un gust foarte asemănător cu cel al merelor verzi, acri și roșii dulci – o aromă de fructe care îți oferă, de asemenea, o nouă experiență gustativă atunci când te-ai săturat de aromele de mere…

Această aromă va surprinde cu siguranță pe oricine s-a plictisit de aromele tradiționale de mere… Tu te-ai plictisit?

Pastă de narghilea Hookah Squeeze Watermelon

Hookah Squeeze Watermelon este extrem de gustoasă, foarte dulce și totuși proaspătă – o experiență de gust copt, îndrăzneț, care este de neegalat în shisha.

Alegând această aromă vei avea parte de o experiență bine definită, îndrăzneață, care iese în evidență printre altele.

Pastă de narghilea Hookah Squeeze White Grape

Un strugure direct dintr-o carte cu imagini! O aromă acră și dulce în același timp, nu intruzivă, ci mereu gustoasă. Baza perfectă pentru mixuri creative care nu ar trebui să aibă un gust prea intens. Sfatul meu este să o combini cu mentă și un alt tip de fructe.

Un strugure dintr-un basm! Un fruct îmbunătățit cu o dulceață fină, decentă, preferată de fiecare dată. Baza perfectă pentru amestecuri creative, care ar trebui să fie bine echilibrate. Alegerea experților: combinarea acesteia cu o altă aromă de fructe și puțină mentă.

Acestea fiind zise…te las să te decizi ce aromă să încerci prima dată. Știu că nu este o alegere ușoară, dar informațiile oferite de mine te pot ajuta să faci alegerea corectă. Citește-le cu atenție! Pe data viitoare… 😉

Etichete , , , ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

Lasă un răspuns

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro