Accesoriile necesare pentru fumatul la narghilea

accesorii narghilea

Îți plac experiențele noi de fumat și ți-ai dori să fumezi narghilea? Trebuie să știi că pentru o experiență plăcută de fumat narghilea este nevoie de câteva accesorii de baza precum: folie de aluminiu pentru creuzet, o brichetă cu arzător, cărbuni pentru narghilea și nu în ultimul rând aromă pentru narghilea.

Îți vom oferi detalii despre fiecare accesoriu în parte, astfel încât să alegi în cunoștință de cauză și să poți să ai o experiență de fumat surprinzătoare.

Folia de aluminiu

Unul din accesoriile de care ai nevoie când fumezi narghilea e folia pentru creuzet. Poți opta pentru folia de aluminiu de uz casnic, dar este indicat să o folosești pe cea pentru narghilea datorită calității ridicate.

Pentru  o utilizare corespunzătoare, va trebui să găurești folia folosind un ac sau un perforator, un accesoriu special conceput pentru acest lucru.

folie de aluminiu pentru narghilea

Brichetă cu arzător

Pentru aprinderea cărbunilor poți folosi și o brichetă normală, dar procesul de aprindere va fi mult prea lung. Din acest motiv, îți recomandăm să alegi de la bun început o brichetă cu arzător întrucât are un mare avantaj, pe lângă multe altele – rapiditatea de a pregăti cărbunele pentru fumatul la narghilea.

Cărbuni pentru narghilea

 Fără cărbuni, îți va fi puțin mai greu să te bucuri de o experiență plăcută de fumat narghilea. Așa că, te sfătuim să-i alegi pe cei mai buni. Există mai multe tipuri:

  • Cărbuni naturali

Cărbunii naturali pentru narghilea oferă o experiență mai plăcută de fumat și prezintă multe avantaje. Sunt cărbuni realizați din ingrediente naturale, cu o ardere mai lungă, având un impact foarte mic asupra aromei.

Sunt obținuți din lemn natural precum salcâm și nu conțin sulf. Constituie o bună alegere dacă vrei să folosești cărbuni economici și ecologici, cu o ardere curată ( fără gust și miros), lentă, putere calorică foarte mare și cu fum inodor.

  • Cărbuni din coajă de cocos

O altă bună variată pentru o experiență plăcută sunt cărbunii naturali obținuți 100% din coajă de cocos, cei mai folosiți și recomandați cărbuni naturali pentru narghilea. Acești cărbuni din cocos natural lasă reziduri foarte mici, cenușa lor cântărește doar 5% din greutatea cărbunelui initial, 80% mai puțin față de un cărbune obișnuit.

Pe de altă parte, nu produc nicio scânteie în procesul de aprindere sau utilizare și au timpul de ardere destul de mare. Există cărbuni cu un timp de ardere de până la 130 de minute.

  • Cărbuni autoaprinzători

Și, în cazul în care îți dorești o experiență rapidă, de calitate și plăcută în același timp a fumatului la narghilea, alegi cărbunii autoaprinzători pentru narghilea. Aceștia sunt în special recomandați pentru călătorie sau pentru utilizare atunci când nu ai prin preajmă un arzator.

Stratificați, cărbunii autoaprinzători au un accelerator care îți permite simplu și rapid să-i aprinzi cu o brichetă sau cu chibrituri.

carbuni din cocos pentru narghilea

Aromă narghilea

Dacă vrei o experiență excepțională de fumat, cu o aromă de lungă durată și nori magnifici de fum, trebuie numaidecât să încerci noua pastă unică de vapori pentru narghilea de la hookah Squeeze. Este formată dintr-un material organic și extrem de rezistent la căldură, îmbogățit cu glicerină și aromă de cea mai bună calitate, extrem de variată: măr, banane, afine, cireșe etc.

Totodată, atunci când începi o nouă experiență de fumat, nu poți rata șansa de a încerca aromele revoluționare și 100% naturale Ice Rockz, cu un nor dens ca și unul cu tutun obișnuit, fără riscuri de sănătate întrucât nu conțin  tutun/nicotină/tar.

Și nici aromele pentru narghilea fără tutun și nicotină, 100% naturale de la Rocx. Iar dacă ești iubitor de tutun, trebuie să știi că există și tutun pentru narghilea. Poți opta pentru tutun Haifa realizat dintr-un amestec excepțional de tutun și melasă, alese cu grijă, ce oferă un gust unic și nori imenși de fum. Sau pentru tutun aromat pentru narghilea marca Marif cu arome de fructe, ce-ți oferă o explozie de aromă și nori imenși de fum.

Acum că ai aflat care sunt accesoriile de care ai nevoie pentru fumat la narghilea, îți dorim să ai parte de o experiență minunată.

aroma narghilea calitate premium

Etichete , , ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

Lasă un răspuns

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro