Tipuri de creuzete

tipuri de creuzete pentru narghilea

Tipuri de creuzete

Abia ai descoperit lumea fascinantă a fumatului de narghilea și nu știi cum să alegi cele mai bune creuzete? Îți spunem noi ce tipuri de creuzete există astfel încât să alegi creuzetul potrivit pentru o experiență de fumat cu totul aparte.

Ce sunt creuzetele?

După cum bine știi, creuzetul este un accesoriu pentru narghilea în care pui tutunul sau pasta pentru narghilea. În prezent,  există o gamă variată de creuzete pe piață, lucru care poate pune pe oricine în dificultate, dar suntem siguri că, de îndată ce vei afla ce tipuri de creuzete există, vei putea face alegerea în cunoștință de cauză.

Creuzetele sunt de diferite tipuri, forme, dimensiuni și materiale, care pot avea un impact mare asupra calității sesiunii de fumat narghilea.

Poți alege dintre creuzete set mockingbird cu sită,  creuzete speciale pentru pasta de narghilea, sau creuzete simple. Acestea pot fi din lut, piatră naturală, ceramică, sticlă etc., fiecare cu avantajele și dezavantajele sale. Găsirea creuzetului potrivit pentru tine ar trebui să se bazeze în primul rând pe calitate, nu pe preț.

De asemenea, este important să reții faptul că există o mulțime de producători de creuzete, produsele oferite fiind destul de similare. Calitatea și prețurile însă variază. Din acest motiv, atunci când alegi un creuzet este important să ții cont de găurile și forma creuzetului pentru a-ți da seama de calitatea sa.

Găurile creuzetelor de calitate sunt distanțate în mod uniform, iar găurile sunt mai rotunde. În ceea ce privește forma vasului, creuzetele de bună calitate sunt mai simetrice, semn ca cei care le-au creat au acordat mare atenție procesului de creație.

În cele ce urmează, îți vom prezenta câțiva dintre cei mai renumiți producători de astfel de accesorii pentru narghilea.

creuzet pentru narghilea din ceramica

Creuzete Kaya

Kaya este un producător german de narghilele și accesorii pentru narghilele, din diverse tipuri de materiale. Acesta pune la dispoziția fumătorilor de narghilea, creuzete din sticlă termorezistentă, lut, teracotă, piatra naturală. Un alt material foarte bun este ceramica specială amestecată cu o proporție mare de argilă refractară sau chiar cu suport din silicon.

De exemplu, o bună alegere în acest sens poate fi creuzetul Kaya Nature din piatră naturală. Acest creuzet este de calitate superioară, neted, cu pori fini și ușor de curățat. Sau creuzetul Kaya Quattro 4Tex, din ceramică. Ambele creuzete sunt compatibile cu narghilea de dimensiuni mijlocii si mari.

 

Creuzete Aladin

Aladin, ca și Kaya, este un producător german de narghilele și accesorii pentru ele. Creuzetele Aladin sunt de diferite forme dimensiuni și materiale.

Dacă îți îndrepți atenția către creuzetele de la acest brand, poți opta pentru un creuzet pentru narghilea cu sită Aladin Optimus Eco, confecționat din ceramică cu sită. Îl poți utiliza cu aromă, tutun sau pastă de narghilea.

Acestea fiind zise, sperăm ca tipurile de creuzete despre care ți-am vorbit să te ajute să faci cea mai bună alegere pentru o sesiune de fumat de neuitat.

creuzete mockingbird

 

Etichete , ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

Lasă un răspuns

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro