Cum să alegi narghileaua care ți se potrivește

Narghileaua potrivita

Cum să alegi narghileaua care ți se potrivește

Îți place să fumezi narghilea dar încă nu ai decis să-ți cumperi una pentru a te bucura de ea chiar în confortul casei tale? Nu ești sigur că alegerea uneia ar fi cea mai bună decizie? Te scăpăm noi de îndoială. Îți spunem care sunt motivele pentru care ar trebui să-ți cumperi o narghilea, de ce trebuie să ții cont când o alegi, care pot fi narghilele potrivite pentru tine și de unde ți-ai putea cumpăra una.

Motive să-ți cumperi o narghilea proprie

În ultimii ani, narghileaua s-a transformat într-una dintre cele mai solicitate și populare alternative de fumat. Spre deosebire de țigara convențională, narghileaua este intrinsec asociată cu experiențe sociale distractive, pline de satisfacții și memorabile.
Pentru a fuma dintr-o narghilea, te poți întâlni cu prietenii pentru a împărtăși și a vă bucura de diferitele arome disponibile oricând în mediul online. Pe de altă parte, narghileaua este, de asemenea, un mod sigur și igienic de a fuma alături de prieteni, dacă muștiucurile sunt folosite în mod corect.
Acestea sunt două dintre principalele motive pentru care îți poți achiziționa o narghilea. Odată aleasă narghileaua, ai șansa să-ți inviți prietenii la tine acasă și să petreceți clipe de neuitat, distrându-vă în timp ce încercați arome unice și inedite de narghilea.

Narghileaua potrivita pentru fumat

Există mai multe lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a cumpăra o narghilea. Origine, material, tip, înălțime, numărul de furtunuri și preț.
Primul lucru pe care ar trebui să-l ai în vedere pentru a alege narghileaua care ți se potrivește este că există două tipuri de narghilea:

  • Narghileaua tradițională își are originea în Egipt, Siria, Sierra Leone, Turcia și alte câteva țări din Orientul Mijlociu.
  • Narghileaua modernă este fabricată în special de companii chineze sau din SUA, dar inclusiv si de tarile mentionate mai sus, având gama lor de modele cu design modern.

Care este diferența dintre narghilea tradițională și cea modernă?

Există mai multe lucruri care diferențiază narghileaua tradițională de cea modernă, iar performanța este unul dintre ele. Narghilele tradiționale sunt durabile și foarte funcționale, fiind fabricate din alamă și o combinație de oțel.

Narghileaua traditionala potrivita

Pe de altă parte, narghilele moderne sunt realizate folosind diferite modele pentru a le face să arate frumoase și atractive. Dispun, de asemenea, de o supapă de deblocare proiectată cu rulmenți cu bile în interior. Scopul acestei supape este de a-ți permite să fumezi fără să conectezi toate furtunurile dacă tu folosești doar unul.

Narghileaua moderna potrivita

Calitatea materialelor

Materialul folosit pentru realizarea acesteia este foarte important, deoarece afectează direct durabilitatea narghilelei și, de asemenea, performanța. Materialul poate afecta și prețul său și cât de mulțumit vei fi probabil de ea după ce o folosești.
Majoritatea fumătorilor de narghilea susțin că cele din alamă solidă sunt cele mai bune. Le place acest material pentru că este foarte rezistent, greu și, prin urmare, stabil. Singurul lucru de reținut despre alamă este că necesită lustruire regulată pentru a-și menține strălucirea.

Narghilele potrivite pentru tine

Înălțimea narghilelei

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să călătorească sau să fumeze în aer liber, atunci poți alege un model mai mic. Pe de altă parte, dacă preferi să fumezi în casă, atunci poți alege o narghilea de dimensiuni medii sau mari.
Deși înălțimea unei narghilele nu afectează calitatea fumului, poate afecta performanța. Cu toate acestea, alegerea înălțimii potrivite pentru narghilea este o chestiune de preferință.

Narghileaua care ti se potriveste
Numărul de furtunuri

Nu crezi că fumatul de narghilea alături prieteni este palpitant? Dacă vrei să fumezi narghilea împreună cu prietenii, atunci o narghilea cu două, trei sau patru furtunuri este o opțiune bună. Atenție! Alege o narghilea care permite oprirea furtunului când nu este folosit. Dacă nu îl oprești, poate duce la o pierdere a puterii de aspirare.
Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unei narghilele de care să te bucuri singur, alegi o narghilea cu un singur furtun. Ceea ce mulți oameni nu știu este că numărul de furtunuri ale narghilelei poate afecta performanța sa, dacă nu sunt folosite corect. În plus, dacă ești începător, nu ai nevoie de o narghilea complicată. O narghilea cu un singur furtun este perfectă pentru tine, întrucât vei învăța cu mai mare ușurință să o manevrezi.

Narghilea furtun potrivit

Buget

Intuiția ne spune că atunci când vei intra în mediul online pentru a cumpăra o narghilea, vei avea deja o limită de preț stabilită. Este un lucru bun, fiindcă te va ajuta să faci economie. Prețul narghilelei poate influența mai multe aspecte cu privire la modelul pe care îl vei alege, precum:

  • Mărimea
  • Numărul de furtunuri
  • Material
  • Calitate
  • Performanţă

Dacă ești în căutarea unei narghilele ieftine, atunci trebuie să știi că vei cumpăra o narghilea pe care o vei putea folosi o perioadă mai scurtă de timp. Asta nu este un lucru rău, mai ales dacă ești începător.

Narghilea pentru fumat care ti se portiveste

Cu toate acestea, în cele ce urmează, îți vom spune ce modele de narghilele de calitate poți cumpăra la preț convenabil și de unde.

În prezent, pe piață există o mulțime de narghilele disponibile, care mai de care mai interesante. Dacă îți dorești o narghilea modernă, o bună alegere poate fi Narghileaua modernă Kaya Elox Twist Red, cu înălțime de 62 cm, prevăzută cu un furtun, silencer, sistem click-lock și heat management incluse.
Pe de altă parte, dacă vrei să fumezi narghilea împreună cu un prieten, poți opta pentru narghileaua DM1 Black, cu 2 furtunuri și înălțime de 28 de cm. Ea este prevăzută cu toate accesoriile necesare pentru folosință.
De asemenea, o foarte bună alegere pentru o întâlnire cu mai mulți prieteni este și narghileaua egipteană T18 green, confecționată manual în Egipt, cu 3 furtunuri și 65 cm înălțime. Iar narghileaua cu patru furtunuri DM2 brown e exact ce-ți trebuie pentru sesiuni sociale inedite.
Pentru a alege modelul de narghilea preferat nu trebuie decât să intri pe Narghile.ro. Ce zici, ești pregătit de distracție acum că știi cum să alegi narghileaua care ți se potrivește?

Narghileaua care ți se potrivește

Alte articole care te-ar mai putea interesa

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro