Totul despre mini narghilele

totul despre mini narghielele

Totul despre mini narghilele

Mini narghileaua electronică de unică folosință face parte în prezent dintre opțiunile populare de fumat, pe care din ce în ce mai mulți adepți ai fumatului alternativ le încearcă. Dacă tu  încă nu ai încercat-o fiindcă nu știi foarte multe despre ea, îți spunem noi totul despre mini narghilele.

Ce este mini narghileaua electronică de unică folosință

Mini narghileaua de unică folosință este un dispozitiv electronic conceput pentru a simula experiența lentă și liniștitoare de fumat narghilea, dar într-un mod aparte și fără fum. Este concepută pentru o singură utilizare, dar are o capacitate de 400+ pufuri. Totodată, este o soluție foarte bună pentru cei care s-au plictisit de produsele convenționale și vor să încerce altceva.

Avantajele mini narghilelei

Un avantaj important este că nu ai nevoie de cartușe reîncărcabile sau de lichid pentru reîncărcarea cartușului. Pe de altă parte, bateria de care dispune vine pre-încărcată, astfel încât să poți arunca mini narghileaua atunci când se epuizează.

De asemenea, mini narghileaua electronică creează nori de vapori groși și aromați, transformând experiența de fumat într-una extrem de plăcută. În plus, mini narghileaua electronică vine gata de utilizare cu o aromă deja în ea. Există o mare varietate de arome din care poți alege, inclusiv cele bazate pe arome tradiționale de narghilea. De asemenea există o varietate de arome noi și unice, precum, mango, banane, tutun, pepene roșu, afine, mere verzi etc. Ai posibilitate să încerci ceva nou de fiecare dată când vrei să fumezi.

mini narghilele vapp flix

De ce sunt atât de populare mini narghilele?

Există multe motive pentru care mini narghilele de unică folosită au devenit atât de populare. În cele ce urmează, îți vom spune câteva dintre ele.

  1. Disponibile la un pret mic

Mini narghilele sunt o soluție foarte ieftină pentru cei care doresc să încerce cu ușurință diferite tipuri de țigări aromate. Dacă îți dorești să ai o experiență de vaping mai bună, dar ai un buget limitat, mini narghilele de unică folosință sunt cea mai bună soluție pentru tine. Poți să le cumperi și să le folosești rapid, fără să cheltuiești mulți bani. În general, majoritatea mini narghilelelor au o capacitate de 2 ml de lichid, oferind +400 pufuri.

  1. Ușor de utilizat

Marele avantaj al mini narghilelei este faptul că fiind de unică folosință este mult mai ușor de utilizat. Nu trebuie decât să cumperi mini narghileaua pe o dorești și să începi să îți răsfeți papilele gustative cu aroma preferată.

În prezent, fumatul clasic nu mai este atât de popular. Din ce în ce mai mulți oameni consideră fumatul clasic cam demodat. Așadar, aleg alte variante mult mai interesante și mai ușor de utilizat. Și avantajul este că datorită aromelor încântătoare și diverse se pot bucura de o experiență de fumat mereu diferită.

  1. Design portabil

După cum deja am menționat mai sus, mini narghilele sunt ușor de transportat oriunde vrei, deoarece sunt portabile. Nu trebuie decât să o pui în buzunar, fie într-o borsetă sau geantă și poți pleca oriunde ai treabă.

  1. Lichid cu diverse arome

Odată cu creșterea popularității mini narghilelelor, producătorii au extins gama de arome. De la fructe răcoritoare, deserturi dulci și băuturi răcoritoare până la tutun și tot ce este între ele. Dacă abia descoperi lumea interesantă a fumatului alternativ va dura ceva timp până vei găsi aroma preferată. Prin urmare, alegerea mini narghilelelor de unică folosință poate fi un bun motiv de a încerca diferite arome, la un cost redus în același timp.

Varietatea mare de arome este poate cel mai interesant lucru care determină adepții fumatului alternativ să încerce mini narghileaua de unică folosință. În funcție de starea pe care o au, chiar și de anotimp, ei pot încerca aroma care li se pare potrivită în momentul în care vor să fumeze.

  1. Discretă și inodoră

Printre avantajele pe care le-am menționat anterior, mini narghilelele electronice de unică folosință sunt mai sigure și nici nu emană un miros urât în spațiul unde fumezi. Pe de altă parte, nici mâinile și nici hainele nu îți vor mirosi urât în urma folosirii ei. De asemenea, este elegantă și compactă. Deci, o poți ține și folosi în așa fel încât nimeni să nu observe.

totul despre mini narghilele

 Tipuri de mini narghilele pe care le poți alege

Acum că ai aflat atâtea informații utile despre mini narghilele, a sosit timpul să afli și ce tipuri să alegi pentru a avea parte de o experiență de fumat pe care ai vrea să o tot repeți.

Cu alte cuvinte, îți recomandăm să optezi pentru mini narghilele Flix, cu nicotină. Există o gamă variată dintre care poți alege. 11 arome explozive (afine răcoritoare, fructe de pădure, mere, mentă, mango, banane, piersici, ananas, kiwi și căpșuni, tutun, pepene roșu) așteaptă să fie încercate. Alege-le și, de fiecare dată, vei avea parte de o experiență de neuitat.

Mini narghilelele Flix de unică folosință au o concentrație de nicotină 20 mg/ml, capacitate pufuri 400+ și 1,3 ml lichid. Odată epuizat lichidul, țigara nu va mai funcționa, lucru care îți permite să încerci o altă aromă la o perioadă scurtă de timp. În felul acesta îți vei da seama care este aroma ta preferată, care merită încercată nu o dată, ci de fiecare dată când vrei să te relaxezi fumând o mini narghilea.

Pentru a intra în posesia lor nu trebuie decât să intri pe Narghile.ro și să le faci comandă. Spor la cumpărături îți dorim!

mini narghilele minesota

Etichete ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro