Atmosfera unui local de narghilea la tine acasă

Atmosfera unui local de narghilea

Atmosfera unui local de narghilea la tine acasă

Îți place să te relaxezi fumând narghilea? Localul de narghilea este un loc perfect de relaxare și de petrecere a unor clipe de neuitat alături de prieteni. Acesta este similar cu o cafenea sau un restaurant unde poți mânca, bea și asculta muzică. Principala diferență și ceea ce îl face special este posibilitatea de a fuma narghilea într-un cadru de poveste, fapt care te ajută să-ți limpezești mintea, să scapi de stres și de oboseală.

Având în vedere faptul că atmosfera dintr-un local de narghilea le îmbunătățește mereu starea de spirit, foarte mulți dintre fumătorii de narghilea își doresc să recreeze acasă această atmosferă de poveste din local. Însă, din păcate, rezultatul nu este mereu pe măsura așteptărilor lor. Dar nu-ți face griji, îți vom spune tot ceea ce trebuie să știi pentru a reuși să creezi atmosfera perfectă de fumat narghilea la tine acasă.

Echipamentul necesar pentru crearea unui local de narghilea acasă

Local narghilea accesorii

Unele accesorii pentru narghilea sunt esențiale pentru orice local de narghilea. Pentru a crea atmosfera fermecătoare dintr-un loc de narghilea la tine acasă, vei avea nevoie de următoarele:

  • O narghilea cu furtunuri multiple, cum ar fi narghileaua Dream Havana Blue care are patru furtunuri.
  • Creuzet (bol). Poți opta pentru un creuzet din lut precum Kaya Quattro, întrucât este ieftin și de calitate. În plus, creuzetul de lut este utilizat
  • în majoritatea localurilor de narghilea de sute de ani.
  • Cărbuni de nucă cocos, obținuți din 100% coajă de nucă de cocos, cei mai folosiți și recomandați cărbuni naturali pentru narghilea.
  • Un clește pentru cărbuni pentru a scoate din creuzet, în siguranță, cărbunii încinși. O bună alegere poate fi cleștele pentru cărbuni Syna.
  • Furtun de unică folosință sau pur și simplu furtunuri suplimentare pentru narghilea dacă te vei bucura de narghilea împreună cu prietenii.
  • Muștiucuri de narghilea pentru a menține totul igienic.
  • O selecție mare de arome de narghilea sau tutun cu care să răsfeți atât propriile simțuri, cât și pe cele ale prietenilor.
  • Bază (suport) pentru narghilea cu lumină LED, perfectă pentru crearea unei atmosfere fermecătoare.

Sfaturi utile privind procesul de pregătire a unei narghilele într-un stil profesional

Fiecare local de narghilea este unic în felul său și asta include și modul în care este pregătită narghileaua. Iată cum trebuie să procedezi:
Nivelul apei
În primul rând trebuie să pui apă în vasul de narghilea. Cantitatea de apă necesară într-o narghilea variază în funcție de narghileaua în sine, precum și de preferințele personale într-o oarecare măsură. Dacă pui apa prea puțină în vas, atunci fumul de narghilea nu va fi răcit și filtrat prin intermediul apei, rezultând o experiență foarte neplăcută. Pe de altă parte, dacă pui prea multă apă în vas, nu vei putea „trage” din narghilea și există riscul să pătrundă apă în furtun.

Narghilea vas

Pregătirea creuzetului
Pentru pregătirea creuzetului (bolului), ia aromele sau tutunul de narghilea și folosește fie degetele, fie o furculiță cu ac narghilea pentru a pune și aranja aroma sau tutunul în creuzet.
Pregătirea folie de aluminiu pentru cărbuni de narghilea
După ce ai pus tutunul de narghilea în bol, va trebui să-l acoperi cu folie de aluminiu. Folia acționează ca un fel de barieră de protecție între tutun și cărbuni.
Odată ce ai ales folia, rupe o bucată (mai lată decât bolul), apoi pune-o ușor peste bol, acoperind tutunul. Ulterior, trage ușor în jos marginile foliei în jurul părților laterale ale bolului și strânge-le.

Atmosfera unui local de narghilea creuzet

Pregătirea cărbunilor
Ultimul lucru pe care trebuie să-l pregătești sunt cărbunii. Aprinde-i folosind fie o brichetă cu arzător, fie un arzător pentru cărbuni de narghilea, în funcție de tipul de cărbuni. Așteaptă să se aprindă complet.

Atmosfera unui local de narghilea carbuni

Odată complet aprinși, așază cărbunii pe partea de sus a creuzetului de lut pe care l-ai acoperit cu folie.

Cum să creezi atmosfera de poveste a unui local de narghilea la tine acasă

Crearea atmosferei de poveste a unui local de narghilea la tine acasă nu necesită multă muncă sau efort financiar. Cu toate acestea, dacă ți-am spune că ai nevoie doar de niște tutun de narghilea de calitate și câteva sticle de băutură pe măsură, nu ar fi adevărat.
Pentru crearea unei asemenea atmosfere, există câteva elemente cheie pe care trebuie să le iei în considerare. În primul rând, trebuie să te gândești la o tematică. Tematica este totul.
Poți opta pentru o tematică arăbească, modernă, mediteraneană, hippie sau ceva diferit și unic, care să-ți scoată în evidență stilul personal. Indiferent de tematica pe care o alegi, ai grijă ca ea să se reflecte în toată camera.

Atmosfera unui local de narghilea turceasca

Alege scaune confortabile!
Alegerea unor scaune confortabile este o necesitate. Pentru a vă simți confortabil în timp ce fumați, tu și prietenii tăi nu trebuie să vă mișcați încontinuu.
Optează pentru niște perne mari și moi în care să vă scufundați și să vă bucurați de aromele de narghilea.

Nu uita de importanța iluminatului adecvat!
Iluminatul este important. Un local de narghilea modern, permite LED-urilor pentru narghilea să inunde camera. Pentru un aspect mai clasic, alege lămpi ce oferă o iluminare discretă, luminări sau niște lămpi de veghe care își schimbă culoarea.

Local narghilea led

Îți dorești o atmosfera hippie? Alege niște lămpi cu lavă. O singură regulă, absolut nicio lumină fluorescentă! O cameră întunecată cu lumini accent este cea mai bună soluție în astfel cazuri.
Alege muzica perfectă!
Muzica este esențială pentru crearea unei atmosfere de poveste. Alege o muzică în ton cu tematica și las-o să se audă în surdină. De fumatul de narghilea cel mai bine te bucuri alături de prieteni și nu poți face asta când nu vă auziți unii pe alții.
Acum că ai aflat cum să creezi acea atmosferă de poveste, relaxează-te alături de cei dragi ție în localul de narghilea de la tine de acasă.

Atmosfera local narghilea de fumat

Etichete , ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro