Despre marca Kaya, gama narghilelelor premium!

Produsele nemțesti au fost mereu celebre pentru calitatea oferită, indiferent despre de produs, iar narghilele Kaya nu sunt deloc o excepție. Pe piața mondială, compania Kaya, își promovează cu foarte mare încredere produsele., iar formele rafinate, designul rafinat și calitatea superioară permit companiei să cucerească cu încredere piața.

Marca Kaya

Kaya Shisha a fost infiintata de turci. Ideea inventiva de a combina vechea cultură turcă a fumatului cu narghilea și calitatea nemteasca a permis companiei să nu se “piardă” pe piața mondială.

În primă fază, producția s-a limitat la copierea brandurilor cu renume, dar acestea fiind făcute într-un stil profesionist, care a adus rapid popularitatea companiei. De-a lungul timpului, narghilele marcă Kaya au fost dezvoltate și puse în producție. In mare parte producția este realizată din sticlă, se folosește sticlă de înaltă rezistență la căldură.

De exemplu, Narghilea Calabash realizata manual este complet din sticlă, înăltă de 52 de cm, cu volumul său de doi litri. Construcția sa este formată din patru părți: castron, placă, bază și partea centrală. Designul este prevăzut cu un arbore larg. Schema de culori poate fi diferită. Conexiuni la înfășurare, care sporesc etanșeitatea aparatului. Diametrul tuburilor garantează o dorință excelentă pentru fumat.

Becul, realizat din sticlă groasă seamănă cu un pepeneș turc, de unde și numele modelului. Acest material vă permite să rezistați aproape oricăror sarcini termice (se poate amplasa cernute fierbinți pe farfurie).

Există o modificare pentru cele 2 furtunuri – Kaya Calabash L Edition.

Kitul include: arbore, balon, farfurie, 1x furtun, ceașcă, 1x set de garnituri și clește pentru cărbune. In ceea ce priveste functionarea silentioaza a narghilelei, ea este oferita de Diffuser, chiar și atunci când fumează pe două tuburi, iar lumina de fundal mărește efectul vizual pozitiv. Lumina de fundal nu este inclusă în pachet, trebuie achiziționată separat.

Dispozitivele acestei linii pot fi de diferite înălțimi, depinde de modificare:

 • Kaya PN 330 2.0

  • Înălțime de 34 cm.
  • Becul de sticlă poate fi făcut din sticlă într-o variantă de culoare. Mina este fabricată din oțel inoxidabil. Conexiunile nu sunt măcinate, ci filetate. Calitatea este excelentă și nu inferioară probelor costisitoare. Furtunurile sunt realizate din piele artificială de foarte bună calitate.
  • Echipamentul standard: un set de sigilii, un arbore, un bulb, o ceașcă, o farfurie, clește pentru cărbune, un furtun. Ambalajul în care este vândut narghilea servește atât ca spațiu de depozitare, cât și ca ambalaj elegant pentru cadouri.
 • Kaya PN 480

  • Înălțime de 51 cm.
  • Kitul este standard, are conexiuni filetate. Forma rafinată a dispozitivului atrage atenția, precum și prețul destul de accesibil al modelului. Narghilea cu proporții perfecte poate deveni un ornament al oricărui interior.
 • Kaya PNX 660

  • Un model mai bun si mai masiv.

  • Designerii au lucrat la mină și la baza produsului.
  • Inălțimea sa este de 72 cm, conexiunea este filetată.
  • Kitul include o mină, baloane, cupe, farfurioare, un set de garnituri și clește pentru cărbune.
 • KayaLaCoppa
  • Una dintre cele mai populare modificări este KayaLaCoppa.
  • Această narghilea, în plus față de echipamentul obișnuit (un set de garnituri de etanșare, un arbore, un balon, o ceașcă, o farfurie, clește de cărbune, un furtun), este prevăzută cu o carcasă din piele cu încuietori combinate.
  • Forme rafinate, inovatoare ale becului nu reduc parametrii funcționali ai narghilelei.
  • Înălțimea atinge 70 cm, cu un volum al balonului de 2 litri.
  • Totul, cu excepția furtunurilor, este realizată din sticlă borosilicată rezistentă la căldură și transparentă. În acest model nu există nici o lumină de fundal, nu există difuzor.

Modelul are proprietăți excelente de fumat, pofte ușoare și saturate. În timpul fumatului, dispozitivul are un pic de fierbere. Un sunet plăcut “purring” vă ajută să vă relaxați.

Conexiunile sunt complet etanșate, prin lipire. Aceasta elimină posibilitatea amestecării fumului cu aerul. Practicitatea modelului este determinată de forma bine proiectată a bulbului, ceea ce ușurează transportul narghilelei în starea asamblată. Un accesoriu suplimentar sub formă de carcasă asigură transportul în siguranță a produsului la orice distanță.

Caracteristici

Modelele populare de Kaya sunt realizate complet din sticlă borosilicată rezistentă la căldură. În plus, aceasta nu absoarbe complet mirosurile. Aceasta este un indicator important. Aceasta vă permite să vă bucurați pe deplin de aroma deosebită a unei varietăți de soiuri de tutun cu aditivi originali.

O caracteristică distinctivă a tuturor modelelor fără excepție este o tranziție neobișnuită de la un furtun la altul. Cele mai multe modele au o tracțiune excelentă datorită unui arbore cu diametru mare. Capătul său este echipat cu un difuzor de dimensiuni foarte impresionante, care facilitează în continuare tracțiunea.

Producția manuală a pieselor permite comandanților (producția principală să fie concentrată în China) crearea de flacoane de sticlă exclusiv exclusive și boluri pentru narghilea.

Furtunul pentru narghilea Kaya poate fi aproape orice culoare. Acest lucru este realizat prin utilizarea panglicii originale. Furtunurile sunt mult mai grele, dar acest design nu le permite să se îndoaie. Muștiucurile sunt masive, se potrivesc confortabil în mână.

 

 

 

 

Cea mai recentă gamă de modele a sporit etanșeitatea datorită faptului că narghilelele de sticlă Kaya sunt fabricate pe bordură. Firma încearcă să-și diversifice produsele. Există baloane de forme ermetice neobișnuite, modele cu iluminare, design original al minei, finisaj exclusiv.

Tipurile separate de narghilele sunt ambalate într-o cutie specială din piele pentru transport și depozitare.

Absolut toate modelele sunt de o calitate excepțională și aspect prezentabil.

Dezavantaje

Narghilele Kaya, dezavantaj:

 • atunci când sunt manipulate neglijent, acestea sunt rupte. Dacă pe carcasa metalică a bolului sau bulbului pot rămâne urme mici, atunci produsele din sticlă cu un impact grav (impact mecanic) nu vor “supraviețui”.

Dintre toate varietățile modelelor de narghilele prezentate pe piață, cunoscătorii de înaltă calitate aleg varianta Kaya. Opiniile cumpărătorilor sunt unanime in ceea ce privesc narghilele Kaya: o unitate frumoasă, vă permite să vă bucurați de fum parfumat și să obțineți o plăcere estetică excepțională. Formele rafinate, designul rafinat, calitatea, varietatea de soluții color, prețul destul de accesibil permit firmei Kaya să cucerească cu încredere piața.

 

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro