Cadouri de majorat pentru băieți și fete

 

Baiat impartind cadouri la fete

În zilele noastre, există o mulțime de variante de cadouri de majorat pentru băieți care cu siguranță îi vor încânta, dar și o diversitate de cadouri de majorat pentru fete de care ar avea nevoie sau pe care și le-ar dori. Însă, te-ai întrebat vreodată ce cadouri de majorat pot fi pe placul ambelor genuri? Dacă răspunsul la această întrebare este „da”, atunci este esențial să citești informațiile din acest articol, pentru a descoperi câteva idei de cadouri pentru băieți de 18 ani, dar și pentru fete, care să le depășească așteptările. Mai mult decât atât, pe lângă ideile de cadouri pentru majorat la fete și băieți, sunt notate aspectele care trebuie să se ia în considerare pentru a alege cadoul perfect persoanei sărbătorite. La urma urmelor, cadourile de majorat trebuie să fie selectate cu maximă atenție, iar ziua de naștere să fie organizată cu mare atenție la detalii, deoarece această ocazie importantă marchează tranziția de la adolescent la vârsta de tânăr adult.

1. Cadouri de majorat pentru băieți și fete: ce criterii trebuie să se ia în considerare pentru alegerea darului perfect?

Atunci când se aduce în discuție tema cadourilor pentru fetele de 18 ani, dar și pentru băieți, trebuie neapărat să se vorbească și despre modul în care sunt selectate și, firește, despre criteriile care stau la baza deciziei de achiziție. Într-adevăr, nu este o misiune ușoară să alegi cadourile pentru majorat, cu atât mai mult dacă este vorba despre o persoană cu un rol important sau, poate, despre cineva cu care nu există o relație foarte apropiată. Din fericire, există câteva idei de cadouri de majorat pentru băieți și fete cu care este puțin probabil să dai greș, indiferent de conexiunea dintre voi.
Însă, înainte de a-ți fi prezentate variantele de daruri atent alese, astfel încât să fie extraordinare pentru aproape toată lumea, trebuie să ai în vedere aspectele la care trebuie să fii atent când inițiezi sesiunea de cumpărături pentru alegerea darului perfect.
Nu uita faptul că fiecare om este diferit și nu există un cadou standard care ar satisface pe toată lumea!

Cutie de cadou cu funda
Atunci când te gândești la cadourile de 18 ani, iată ce aspecte trebuie să ai în vedere pentru a te asigura că atenția oferită va crea o emoție pozitivă:

 • Indiferent de relația creată de-a lungul timpului dintre invitat și sărbătorit, suma alocată cadoului trebuie să fie una convenabilă, deci conținutul lui nu trebuie să fie nici unul ieftin, dar nici foarte scump;
 • Cadoul trebuie să aibă capacitatea de a-l face pe sărbătorit să se simtă bine, să aducă un plus de valoare în viața lui, astfel încât să nu-l uite niciodată;
 • Este recomandat să oferi un cadou de natură fizică deosebit, de care ar putea avea nevoie sau pe care și l-ar dori sărbătoritul, nu tu, în calitate de invitat;
 • Deși banii sunt considerați o variantă de cadou mai puțin acceptată în societatea actuală, nu este o idee rea să îi oferi o anumită sumă care să vină în completarea produselor pe care mai dorești să le achiziționezi.

Așadar, pentru oferirea unor cadouri de majorat pentru băieți și fete peste nivelul așteptărilor lor, este esențial să citești cu atenție sfaturile enumerate anterior și, evident, să ții cont de ele. În caz contrar, este posibil să oferi niște cadouri de majorat față de care să arate indiferență ori chiar să le displacă, iar acest lucru este inadmisibil în ziua în care devin adulți tineri. Până la urmă, cadourile de majorat pentru băieți și fete reprezintă o parte importantă din evenimentul dedicat celebrării nașterii unei persoane care urmează să intre într-o nouă etapă din viața ei și au puterea de a le îmbunătăți starea de moment.
Nu ignora faptul că și modul în care îi oferi cadoul contribuie la reacția lui sau a ei! Deci, zâmbește larg atunci când ii înmânezi darul și oferă-i o îmbrățișare sau o strângere de mână.

2. Cadouri de majorat pentru fete și băieți cu care este imposibil să nu impresionezi persoana sărbătorită

Fiindcă, așa cum a fost deja menționat, de cele mai multe ori, cadourile pentru majoratul fetelor și băieților reprezintă o contribuție deosebit de mare la evenimentul respectiv, este fundamental să faci o impresie bună în momentul deschiderii cutiilor și pungilor cu daruri. De aceea, trebuie să cunoști ce variante de cadouri pentru 18 ani ai la dispoziție, pentru a alege cea mai potrivită opțiune pentru ea sau el. La o adică, o singură dată în viață faci 18 ani, o vârstă frumoasă, când sărbătoritul începe să perceapă lumea altfel.
Vrei să oferi niște cadouri pentru băieți de 18 ani, dar și pentru fete de neuitat? Atunci, printre cele mai bune variante se numără următoarele produse:

 • Bijuterii;
 • Tricou personalizat;
 • Electronice;
 • Încălțăminte;
 • Cană personalizată;
 • Puzzle-uri foto personalizate;
 • Obiect de design interior;
 • Lumânare parfumată;
 • Produse de îngrijire personală;
 • Articole vestimentare;
 • Dulciuri.

Desigur, lista cu idei de cadou de majorat pentru un băiat sau o fată, excelente pentru a fi dăruite, prin care îți poți arăta empatia față de persoana care împlinește 18 ani, este interminabilă. Cu toate acestea, mai există încă un produs minunat care poate fi oferit drept cadou de majorat pentru băieți și fete și care merită să fie amintit în această împrejurare: narghileaua. Cel mai probabil, orice tânăr adult, recent trecut de pragul maturității, abia aștepta clipa să încerce ceva nou, mai exact o experiență nemaiîntâlnită, așa cum este cea de fumat narghilea. Din fericire, în zilele noastre, există o diversitate de narghilele fantastice pentru o sesiune individuală, relaxantă, cât și pentru una de grup, cu prietenii ori membrii familiei.
Așadar, în cazul în care dorești să-i oferi darul de a se bucura singur de o astfel de experiență memorabilă, atunci cadoul de majorat ar trebui să fie format dintr-o narghilea cu 1 furtun, o narghilea egipteană sau o narghilea din sticlă, pe baza gusturilor persoanei sărbătorite. De asemenea, o alternativă minunată o reprezintă și mini narghileaua electronică, un produs apreciat și căutat în rândul celor care doresc să aibă parte de senzații notabile.

Fata care fumeaza din narghilea cadou
Pe de altă parte, dacă dorești să oferi un cadou de majorat pentru o fată sau pentru un băiat cu un grup mare de cunoștințe, atunci îndreaptă-ți atenția spre o narghilea cu mai multe furtunuri. Categoric, narghileaua cu 2 furtunuri, narghileaua cu 3 furtunuri și narghileaua cu 4 furtunuri sunt niște produse mai mult decât excepționale. Astfel, fiecare participant va avea posibilitatea să aibă propriul furtun și să se bucure de o experiență nemaipomenită. La Narghile.ro vei găsi o gamă bogată de produse dintre care să alegi cea mai bună opțiune de cadou pentru un băiat de 18 ani, respectiv pentru o fată de 18 ani, inclusiv narghilele de exterior, preferate atât de profesioniști, cât și de cei începători și amatori în fumat narghilea.
Mai mult, dacă ești de părere că acest conținut de cadouri de 18 ani pentru fete și băieți sunt cele mai potrivite, atunci este necesar să iei în considerare, în momentul selectării lor, caracteristicile fiecărui produs în parte, mai precis materialele din care sunt confecționate produsele, înălțimea lor, lungimea furtunurilor și, firește, să fii atent la preț, pentru a te încadra în bugetul alocat. În acest fel, vei ajunge să cumperi un dar de care să fii 100% sigur că va fermeca persoana care va împlini 18 ani, deci care începe un nou capitol în viața lui.
În plus, dacă dintre toate ideile de cadou de majorat pentru fete și băieți, cea din urmă o găsești cea mai agreabilă, atunci este important să mai știi încă o chestiune: pentru a fi posibilă sesiunea de fumat narghilea, sărbătoritul/sărbătorita va avea nevoie de niște componente, mai exact de diferite arome, cărbuni și tutun pentru narghilea. Aceste completări ale cadourilor de 18 ani sunt grozave, deoarece va putea beneficia direct după petrecere de o experiență de neuitat, fără a mai fi nevoit/nevoită să mai comande ea/ea anumite părți indispensabile realizării acestei acțiuni. În plus, astfel, cadoul va fi complet cu tot ce va avea nevoie, dovedindu-i cât de mult îl/o apreciezi.
La fel, dacă dorești să-i oferi un cadou de majorat similar cu cel menționat anterior, mai exact să îi oferi o experiență inedită, atunci merită să iei în calcul și alte posibilități, întrucât se pot dovedi a fi pe placul ei/lui. Prin urmare, câteva idei de cadou pentru majorat foarte frumoase, minunate pentru a fi realizate împreună cu cei dragi, sunt:

 • Vânătoare de comori;
 • Bilete la concert sau la film;
 • Excursie într-o destinație surpriză.

Un alt cadou pentru majorat mai poate fi implicarea ta la organizarea petrecerii aniversare. Fie că este vorba despre prietena ta cea mai bună din copilărie, fie despre fratele tău ori despre altă persoană pe care o cunoști, mai mult sau mai puțin, este esențial să faci tot ce îți stă în puteri pentru a-i face ziua de naștere extra specială.
Însă, dacă intenția ta este de a-i oferi ceva specific genului sărbătoritului/sărbătoritei, atunci nu este o idee rea să vii în completarea cadoului cu încă un produs deosebit. Spre exemplu, un cadou de 18 ani pentru majoratul unui băiat de care se va bucura poate fi un ceas sau o sticlă cu băutură, alcoolică sau non-alcoolică, în funcție de gusturi. În ceea ce privește cadourile de majorat pentru fete, poți opta pentru o geantă, un accesoriu pentru păr sau un alt accesoriu pe care l-ar purta în viața de zi cu zi.
Oricum, înainte de a alege cadoul de 18 ani pentru o fată sau pentru un băiat, este recomandat să te interesezi ce anume îi place, dar și ce îi displace, ce și-ar dori foarte mult să primească, dar și ce obiecte ar fi bine să eviți când creezi lista de idei de cadou. Nu în ultimul rând, trebuie să privești întreaga situație din perspectiva persoanei respective, întrucât, mai mult ca sigur, are anumite curiozități în ceea ce privește viața de adult și de posibilitățile pe care acum le are, de la șansa de a începe școala de șoferi în vederea obținerii permisului auto, la consumul de băuturi cu alcool la ocaziile speciale, așa cum este ziua ei de naștere și multe alte demersuri.
Acestea fiind spuse, un cadou pentru 18 ani este un gest frumos, care trebuie să fie realizat la o petrecere aniversară, indiferent cine este persoana care își serbează ziua. Dat fiind faptul că există mai multe variante de cadouri pentru 18 ani de fete și băieți, se impune să îți iei timp de gândire și să reflecți asupra celor mai bune idei, astfel încât să surprinzi plăcut.
În concluzie, alegerea cadourilor pentru 18 ani pentru băieți și fete reprezintă o sarcină cu un grad ridicat de dificultate, cu atât mai mult dacă îți dorești cu adevărat să impresionezi persoana respectivă sau, din contră, dacă nu deții suficient de multe informații despre ea pentru a ști ce îi place. Cu toate acestea, în oricare dintre cele două situații te-ai afla, vei găsi cu siguranță un cadou de 18 ani potrivit, dintre cele enumerate în acest articol, pentru majoratul la care ai fost invitat . Așadar, selectează un cadou pentru 18 ani de fete și băieți din lista din rândurile de mai sus și, desigur, ia în considerare criteriile enumerate, astfel încât să impresionezi persoana sărbătorită că un dar extraordinar în una dintre cele mai importante zile din viața ei!

Etichete , , ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

Lasă un răspuns

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro