Aroma narghilea RIO Rocks: ideală pentru această vară

aroma narghilea rio rocks

Aroma narghilea RIO Rocks: ideală pentru această vară

Vara e încă aici! Mai ai timp să te bucuri de vremea caldă și, de ce nu, de narghilea și de aromele minunate, special create pentru a avea o experiență de fumat cu un gust aparte.

Singura decizie dificilă pe care trebuie să o iei poate fi cea legată de cum să alegi cea mai bună aromă pentru narghilea, potrivită în zilele fierbinți de vară. Dar nu-ți face griji, îți spunem noi cum să alegi aroma care ți se potrivește cel mai bine și care sunt cele mai populare tipuri de arome pentru narghilea ideale pentru vară. Astfel, te vei putea bucura de zilele însorite răsfățându-ți papilele gustative cu o aromă gustoasă și răcoroasă.

aroma narghilea pe narghilero

Cum să alegi aroma care ți se potrivește cel mai bine

Găsirea aromei potrivite este o călătorie interesantă dacă ești la început de drum în lumea surprinzătoare a fumatului de narghilea.

Datorită gamei largi de arome disponibile, alegerea aromei care te încântă cel mai mult poate fi copleșitoare. La urma urmei, totul se rezumă la gusturile și preferințele personale. Iată, așadar, ce trebuie să faci pentru a descoperi ce aroma ți se potrivește:

1.Stabilește-ți preferințele

Alegerea aromei pentru narghilea te va ajuta să creezi o atmosferă unică și să dai experienței personale o notă deosebită. Experiența ta personală începe cu înțelegerea preferințelor papilelor tale gustative. Începe prin a te gândi ce fel de alimente și băuturi îți plac. De exemplu, preferi alimentele dulci sau sărate? De obicei preferi aromele subtile sau aromele îndrăznețe și puternice? Începe prin a opta pentru arome similare ca gust cu produsele care știi că îți plac.

2.Încearcă mereu noi arome

Odată ce ți-ai dat seama care îți sunt preferințele legate de gust, nu-ți fie teamă să încerci mereu arome noi. La următoarea sesiune de fumat narghilea, alege arome pe care nu le-ai mai încercat până acum. S-ar putea să fii surprins de ceea ce îți place până la urmă.

Întotdeauna este bine să încerci ceva nou. Deși este bine să ai una sau două arome preferate, nu trebuie să te limitezi doar la acestea. Îți recomandăm să îți depășești limitele, mai ales vara. Astfel, te vei bucura de ea la maximum.

Există posibilități nelimitate și o multitudine de combinații de arome pe care le poți încerca. De fapt, această gamă largă de arome îi conferă narghilelei o notă distinctivă. Lărgește-ți orizonturile și alege altceva.

aroma narghilea rio rocks cu fructe

Spune DA noilor arome Rio Rocks

Alege pietrele aromate Rio Rocks by RioTabak, o gamă de pietre aromate pentru narghilea, cu o structură specială și poroasă, care permite vaporizarea aromelor pe bază de glicerină.

Fiecare recipient de aromă conține o multitudine de pietre minerale îmbibate intr-un gel aromatizat, de o prospețime extremă cu un efect înghețat. 11 arome 100% naturale, 100% fără nicotină/tutun/tar așteaptă să fie încercate de tine și de toți cei care în această vară vor să-și răsfețe papilele gustative cu ceva deosebit.

Aceste pietre aromate îți oferă aceeași aroma aparte și aceiași nori de fum care în mod normal s-ar obține cu tutun pentru narghilea. Tutunul tradițional pentru narghilea conține glicerină, melasă, arome și frunze de tutun. Spre deosebire de acesta, pietrele aromate RIO Rocks conțin un gel hidroponic 100% natural. Astfel, te vei putea bucura de aroma preferată pe o perioadă lungă de fumat.

Odată căldura aplicată pe capul de narghilea ce conține pietrele RIO Rocks, lichidul aromatic ajunge la punctul de fierbere și se vaporizează într-un abur gros și gustos. Pe măsură ce aburul este tras prin narghilea este răcit pe parcurs. Astfel la fiecare puf vei avea parte de o explozie proaspătă de aromă.

Cum procedezi:

  • Scuturi recipientul timp de 10 secunde, cu puțin timp înainte de folosire;
  • Cu o lingură umpli creuzetul așa cum ai face cu arome obișnuite sau tutun pentru narghilea;
  • Adaugi folie aluminiu perforată pentru cărbuni;
  • Adaugi cărbunii (cărbunii din cocos sunt cei mai indicați având în vedere că sunt 100% naturali).

tutun pentru narghilea

De ce să folosești pietre aromate pentru narghilea în loc de tutun pentru narghilea

În primul rând, Rio Rocks sunt mult mai avantajoase în preț comparativ cu tutunul obișnuit. Sunt 100% naturale și nu conțin nicotină. Fumul care se dezvoltă nu reprezintă altceva decât niște vapori puri (deși diferența este aproape de neobservat). Drept rezultat, inhalezi substanțe mult mai puțin nocive, cum ar fi monoxidul de carbon și gudronul.

De asemenea, pietrele aromate pentru narghilea Rio Rocks sunt foarte ușor de utilizat, nu produc deloc mizerie (spre deosebire de tutunul de narghilea umed normal) și este aproape imposibil să fumezi narghilea incorect, prin urmare,  nu poți strica sesiunea de fumat.

Se întâmplă ca tutunul tradițional să fie uneori folosit incorect (de exemplu, așezat în creuzet prea compact) astfel încât producția de fum nu are loc în mod corespunzător. Spre deosebire de acesta, pietrele de narghilea se aprind ușor, astfel  și un fumător de narghilea neexperimentat o poate aprinde cu ușurință și bine.

Ce spui, ești pregătit să ieși din zona ta de confort și să încerci noile arome Rio Rocks? Apropo, ai decis care ar putea fi aroma ideală pentru această vară?

Îndrăznește! Bucură-te de noile combinații pentru a simți că ești într-o binemeritată vacanță. Cele 11 noi arome Rio Rocks by RioTabak sunt perfecte pentru o vară senzațională!

aroma narghilea naturala fara nicotina

Etichete , ,
Alte articole care te-ar mai putea interesa

Lasă un răspuns

N A R G H I L E . R O

MAGAZIN ONLINE DE NARGHILEA

  Acest site comercializează diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

 

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dăunează grav sănătății.

 

18+ INTRARE - reprezinta declaratia pe propria raspundere ca indeplinesti prevederile legale in vigoare cu privinta la varsta minima obligatorie de 18 ani impliniti pentru accesare si achizitionare produse din tutun pe site-ul www.narghile.ro